Vi hjälper dig att ta hand om dina fötter!

 

Marie Follinger
Dipl. Medicinsk fotterapeut

 

Camilla Ivarsson
Dipl. Medicinsk fotterapeut

 

Välkommen!

Behandlingar

Klassisk medicinsk fotvård

I behandlingen ingår ett mjukgörande och avkopplande fotbad, nagelklippning, behandling av nagelplatta, borttagning av t.ex. liktornar och förhårdnader, sprickor och filning. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

(ca. 1 tim & 15 min)  690:-

 

Fotvård  spa

I behandlingen ingår ett mjukgörande och avkopplande fotbad, nagelklippning,  behandling av nagelplatta, borttagning av t.ex. liktornar och förhårdnader, sprickor och filning. Behandlingen avslutas med en peeling och en inpackning som gör fötterna sammetslena och därefter en skön fotmassage.

( ca. 1 tim & 45 min)  1050:-


Fotvård special

I behandlingen ingår ett mjukgörande och avkopplande fotbad, nagelklippning,  behandling av nagelplatta, borttagning av t.ex. liktornar och förhårdnader, sprickor och filning. Behandlingen avslutas med en skön fot- och underbensmassage.

(1 tim & 45 min)  880:-


Fotvård spa- special

I behandlingen ingår ett mjukgörande och avkopplande fotbad, nagelklippning, behandling av nagelplatta, borttagning av t.ex. liktornar och förhårdnader, sprickor och filning. Behandlingen avslutas med en peeling och en inpackning som gör fötterna sammetslena och därefter en skön fot- och underbensmassage.

(ca. 2 tim & 30 min)  1390:-


Fot & Underbensmassage

Behandlingen består av en skön och avkopplande fot- och underbensmassage.

(ca 40 min)  590:-


Vaxning

Underben     540:-


Lackning av naglar

Lackning av naglar                            110:- lacket får man ta med hem.
Gellack (i samband med fotvård)      200:-
 


Övrigt

Delbehandling ca 40 min              490:-
Minibehandling från                      250:-

 

Vi hjälper även till med nageltrång, fot- och nagelsvamp, vårtor, inlägg, avlastningar, tips och  råd om hur du skall sköta dina fötter!